Harmincadikiksz

Rólam szól, nekem, gondolatok, hogy ne a buci fejemben legyenek :) by McBlade

Aláírás

SW - a klónok háborúja

Ha rákattintasz a F1-es csapatom kap egy kis aprópénzt!

08/06/03 óta ennyien néztek meg:

Lehetőségek.

2008.07.24. 08:34 | McBlade | 1 komment

Ma láttam egy videót (meglepő). El is gondolkoztam, mert, ha nem lennék ilyen kis csopvadt vénember, még lehet, hogy ki is próbálnám. Bár valószínűleg, ha egy kicsit mozognék, meg a cigit is sikerülne végleg kiiktatni a rendszerből, akkor még móka szinten értelme is lehetne a dolognak. Elvégre, ha már nagy és erős nem lehet az ember, legalább kicsi és gyors legyen. :) Hátnem? :) Mondjuk a gyorsasággal sosem volt probléma (sportról beszélünk, ugyebár), épp csak az állóképesség, azzal van a gond (még mindig sportról beszélünk) :).

És, hogy mit akarok ezzel az egésszel felvezetni?

http://www.bpgrizzlies.hu/ <= ezt. 26-án lesz az első meccsük és azt írják, hogy ha van az embernek kedve, csatlakozzon. Kedvem lenne. Szerintem még élvezném is. Épp csak messze van :( Na. mindegy. Van egy videójuk is. Azt is belinkelem ide. Hátha valaki el is olvassa, amit írok :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcblade.blog.hu/api/trackback/id/tr21582872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása