Harmincadikiksz

Rólam szól, nekem, gondolatok, hogy ne a buci fejemben legyenek :) by McBlade

Aláírás

SW - a klónok háborúja

Ha rákattintasz a F1-es csapatom kap egy kis aprópénzt!

08/06/03 óta ennyien néztek meg:

Újabb őrület a részemről :)

2008.06.12. 08:38 | McBlade | Szólj hozzá!

    Az elmúlt napokban, hetekben kicsit unatkoztam, így őrületes dolgot találtam ki. :) Online focimenedzser leszek! :) Tegnap, hosszas erölködés után végre sikerült összehoznom, hogy sikerüljön egy csapatot kapnom. :) (hattrick.org) :)
    Amit az új (kezdő, de annál lelkesebb) csapatomról tudni kell:

   






Metis Tigrisek (1649716)


Ország: Magyarország
Régió: Székesfehérvár
Stadion: Dinaréna
Nyelv: Magyar
Csoport: # 8 a VI.247 csoportban


Szóval. a 8 csapatos csoportban, jelenleg a 8-ik helyen vagyunk (még nem volt egy meccs sem). Az első meccsünk jövő héten 18-án lesz a következő csapat ellen.







Roni és barátai (582228)


Ország: Magyarország
Régió: Budapest
Stadion: Stadio delle Roni
Nyelv: Magyar
Csoport: # 2 a VI.430 csoportban
Rangsor: 3517


    Hogy mindenki tisztán lássa az esélyeket, a 100 fős (hehe) szurkolótáborunk így látja az esélyeinket:
      
Dátum Csapatok Elvárás
2008-06-18 10:00 (Kupa) Metis Tigrisek - Roni és barátai Ki fogunk kapni

    Szóval. Még súlyos pénzek ráfordításával, de igyekszem kicsit helyretenni a csapatot. (a jelenlegi keret kb a huszadrangú Juliskanéni fc szinten van. pénz-pénz-pénz.) Kapust már szereztem, új német edzőt kaptak a srácok, még a középpályán igyekszek finomítani, de sok játék és edzés után, bízok a fiúkban.

    Hogy mindenki követhesse a Metis Tigrisek körüli híreket, ezért ide szépen berakom, ami a "helyi újságban" megjelenik :)

   
2008-06-12 at 08:13A sorozatos öltözői ordibálások hatására az erős kezű Metis Tigrisek-vezetőség úgy döntött, hogy azonnali hatállyal megválik az edzőtől. A szurkolók már izgatottan várják, mikor ismerkedhetnek meg személyesen is a titokzatos új trénerrel.
2008-06-12 at 08:08A fanatikus Metis Tigrisek-szurkolók hajnalig ünnepelték a klub bejelentését, miszerint leigazoltak egy új játékost. "A bajnoki ellenfeleinknek üzenjük, hogy szerezzenek be néhány rakétát, ha utol akarnak érni minket! - nyilatkozta egyikük.

A bejegyzés trackback címe:

https://mcblade.blog.hu/api/trackback/id/tr57515904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása