Harmincadikiksz

Rólam szól, nekem, gondolatok, hogy ne a buci fejemben legyenek :) by McBlade

Aláírás

SW - a klónok háborúja

Ha rákattintasz a F1-es csapatom kap egy kis aprópénzt!

08/06/03 óta ennyien néztek meg:

öregek

2008.05.15. 15:03 | McBlade | Szólj hozzá!

A mai napon ismét bebizonyosodott, hogy az öregek, full más világban élnek, mint a normál emberek. Eddig is voltak már elméleteim róluk, ami a nagy átlaggal ellentétben so-so még passzolnak is.

Az egyik legfrissebb ilyen élményem velük, most hétfő reggelre datálható. Történt ugyanis, hogy népligeten szállok fel a buszra. Elértem, úgyhogy nem izgultam, helyem is volt, azzal sem akadt probléma. De... Hallgatom az öreg mommereket, ahogy és amiről beszélgetnek. Legnagyobb problémájuk, azon kívül, hogy meleg volt, az volt, hogy a héten hova is menjenek el kirándulni. A busz ingyen van, így csak meg kell tölteni a kis szatyrot és már mehetnek is. Ezzel csupán egy pár gondom van.

1. Mint nyugdíjasok nem hajlandóak egymás mellé ülni (kell a hely a szatyornak)
2. Mint nyugdíjasok, ilyenkor - jó idő esetén - kisebb csordákba tömörülve utaznak (mert közösségileg szép az élet)
3. Mint nyugdíjasok, nem fizetnek az ülőhelyért, de azt elvárják, hogy ülni tudjanak, ha valaki esetleg le szeretne ülni, hirtelen nem csak öregek, de süketek is lesznek
4. és mint nyugdíjasok, ELFOGLALJÁK A HELYET ELŐLEM!!!!
5. és hogy még kevésbé b.sszon fel a sztori, leírom hogy mi a heti útvonaltervük:

Hétfő(utazásom napja) - Székesfehérvár - Agárd (termál fürdő)
Szerda - Pécs
Csütörtök - Hollókő
Szombat - Valahova Kaposvár közele... Namost. Még én sajnáljam ezeket a vándor-halottakat? NEM. Nem... és nem. De az, amit a fenti pontokba összeszedtem nem jogosítja fel őket arra, hogy előlem, mások elől, akik kibaszottul súlyos ezreket pengetnek egy állóhelyért, hogy az ő retkes szatyruk elférjen a széken, azért kivágja a biztosítékot.

Namost. Miért is kezdtem ebbe bele. Ma. Jövök melóba. 1000 millió fok a buszon, a sofőr nyitva hagyja a 2 szárnyas ajtó egyik felét, hiába a légkondi a buszon, ha zabálja az üzemanyagot miatta a gép, a sofőr nem kapcsolja be. Pirosat kaptunk, öreg mommer - ilyenkor tele van velük a busz (is) - szóval mommer teper előre, hogy ő majd ott leszáll, mert megy a busza, mittudomain hova. Már majdnem az ajtóhoz ér, a sofőr meg üvölt vele, hogy kapjon az agyához, majd a megállónál... Mommer nyünnyög, hogy dehát NEKI onnan megy a "csatlakozása". Sofőr persze telibeszarta a csatlakozást, ha leszáll és megdöglik (a mommer) - ami persze igencsak esélyes, mert az évek számával nő a kaszkadőrbalesetek esélye is - akkor őt basszák seggbe, szóval, sofőr egy laza mozdulattal becsukta a mommer előtt az ajtót. Az üvölt, hogy neki megy a csatlakozása és izémizé, meg, hogy képzeli, meg ilyenek. Fickó meg közli vele, komolyan ezt mondta én csak lestem - persze 1000 kilowattos vigyorral a fejemen - hogy meghalni ráér később is.
Mommer sokkot kap, hátrébb lép és megadóan letette a vélhetőleg valakinek a sírjára szánt virágokkal teli szatyrát. Mindenki lenyugszik, busz megy kb 5 métert (ott a megálló) mommer le, mindenki boldog. :)

Én is. :) mert ehhez a post-hoz nem tudok youtube-os videót linkelni :D

A bejegyzés trackback címe:

https://mcblade.blog.hu/api/trackback/id/tr75470866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása