Harmincadikiksz

Rólam szól, nekem, gondolatok, hogy ne a buci fejemben legyenek :) by McBlade

Aláírás

SW - a klónok háborúja

Ha rákattintasz a F1-es csapatom kap egy kis aprópénzt!

08/06/03 óta ennyien néztek meg:

Miért? Miért ne? :)

2008.06.09. 17:42 | McBlade | Szólj hozzá!

    A kérdés költői. :) Miért? Mit miért? Miért akarok már egyre jobban motorozni? Hát, tény, hogy az én hibám a dolog. Ha nem néznék a youtube-on állandóan motoros videókat, biztos nem lenne ennyire vészes a dolog. Ha Dinám szintén nem lenne ennyire rákattanva a motorozásra és nem "hergelnénk" egymást ezzel egyre jobban, biztos nem lenne ennyire vészes. Sőt, ha pár évvel ezelőtt nem vizsgáztam volna le motorra, mégbiztosabb... DE...

    Megvan a jogsi, videókat nézek és hergeljük egymást. :) Szóval mennék! De nagyon. Most pl. ezt láttam. Ez mondjuk csak önigazolás, hogy miért NE valami beteg sportgépet vegyek - ha eljön az ideje - hanem valami filigránabb, cuki "randalírgépet" :)


Szóval, ígyjárás esete forog fent. :) Remélem minél hamarabb motoron ülhetek - a sajátomon - és akkor nem kell videókat nézegetnem :) Hanem csak menni - menni - menni :)

Idén nyár jó lesz. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mcblade.blog.hu/api/trackback/id/tr18511549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása