Harmincadikiksz

Rólam szól, nekem, gondolatok, hogy ne a buci fejemben legyenek :) by McBlade

Aláírás

SW - a klónok háborúja

Ha rákattintasz a F1-es csapatom kap egy kis aprópénzt!

08/06/03 óta ennyien néztek meg:

08/05/08 - reggeli bejegyzés

2008.05.08. 09:02 | McBlade | Szólj hozzá!

Érdekesen indult a nap. :) Az ébresztőt tegnap este átállítottam, nem mintha az eddigi zene - merthogy arra ébredek - olyan szörnyű lett volna, de ez most jó lett.

Reggel kicsit lassan - az elmúlt napokhoz képest lassan, az előző hónapokhoz képest viszon még mindig virgoncan - kimásztam az ágyból. A héten meglepő módon még mindig időben beértem. Ennyit számít, hogy ki tudom magam pihenni. Nincsenek több órás elalvások, úgyhogy ez is jó. :)

Mai program, felnézni a carstylingra - kihívni valakit egy párbajra :) - beszélni Jorge-val, egyeztetni a biztosítéktábla sorsát, meg beszélni még egy kontakttal, Dina szervízeléséről.

Szépen lassan minden a helyére kerül.

Most egy zene szól, kb 2 órája a fejembe... Bár, nem motoros, nem cabriós, mégcsak nem is Ford-os zene, de jó. Kis laza. :)

Megpróbálom ide belinkelni. :)

mcblade.uw.hu/NaTo-hatul_hajt_a_kerek.mp3

Na, most dolog. Majd később leszek... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mcblade.blog.hu/api/trackback/id/tr32459496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása