Harmincadikiksz

Rólam szól, nekem, gondolatok, hogy ne a buci fejemben legyenek :) by McBlade

Aláírás

SW - a klónok háborúja

Ha rákattintasz a F1-es csapatom kap egy kis aprópénzt!

08/06/03 óta ennyien néztek meg:

19/09/08 - a távozás szele.

2008.09.18. 16:15 | McBlade | Szólj hozzá!

 Már csak pár nap van hátra, hogy életem igen erőteljes változáson menjen át. (hm. ez jó szarul hangzik) Nem, nem operáltatom át magam nővé (Tiginek biztos ez lenne az első gondolata), hanem szépen lelépek ebből az országból. Jelzőt nem írok, mert nem lenne korrekt, de egy kicsit most már kezdek besokallni ettől az egésztől, ami itt megy. Nem, nem fogok elkezdeni politizálni, hanem úgy általában. Fárasztó minden hónapban ugyanazokat a mondatokat elmondani a bankoknak, szeretnék egy kicsit nyugodtabb, kiszámíthatóbb életet, de ahhoz, hogy ezt megtehessem, erőteljes változásokra van szükség. Szóval pár nap és kocc...

 

Pontosan 4 nap múlva ilyenkor feltehetően már más éghajlaton leszek :D

Előzetes tervek alapján nem fogok senkinek élménybeszámolókat küldeni, hanem itt (ha lesz rá lehetőség) szépen leírom a benyomásokat és lehetőség szerint fotókat is teszek fel. Majdmeglátás. :)

 

Na, hirtelen ennyi. Ja, remélem mindenkinek tetszik az új "widget" (az, hogy ez mit is jelent, ne kérdezzétek, ez a neve) a bal oldalon. Tegnap néztük meg Dinával. Jó volt, nekem tetszett. Szegénykém meg azt se tudta, hogy ki kicsoda. Nem is értem, hogy lehet Star Wars nélkül élni? :DDDD Majd egyszer jól bepótoljuk a hiányosságokat.

Zs.

A bejegyzés trackback címe:

https://mcblade.blog.hu/api/trackback/id/tr54670082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása